Samarbetspartners inom sjukgymnastik, rehabilitering, kiroprakti och naprapati
Falck Healthcare, samarbetspartner till Winbacks sjukgymnaster

FALCK HEALTHCARE – tillsammans får vi människor att fungera i arbete

Falck Healthcare arbetar med hälsofrågor ur ett helhetsperspektiv och deras mål är att hjälpa människor återgå i arbete, stärka närvaro och skapa en varaktig låg sjukfrånvaro. Idag hjälper de 350 företag och organisationer och 260 000 medarbetare med att främja funktion i arbete.

Läs mer om Falck Healthcare på deras hemsida.

Aleris, samarbetspartner till Winback

ALERIS – helhetssyn och livskvalitet för individen

Vårdbolaget Aleris är ett Stockholmsbaserat rehabiliterings- och friskvårdsföretag som arbetar inom rehabilitering och förebyggande hälsovård på den offentliga marknaden. De står på en värdegrund som tydligt genomsyras av företagets fyra ledord; ”vi är professionella, omtänksamma, nytänkande och engagerade”.

Läs mer om Aleris på deras hemsida.

Väsby rehab

VÄSBY REHAB – sjukgymnaster och arbetsterapeuter i Upplands Väsby

Väsby rehab har avtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att de har samma avgifter som den landstingsdrivna vården och du kan gå dit med eller utan remiss. Väsby Rehab är en mottagning inom Praktikertjänst som är Sveriges största vårdföretag inom privatdriven sjukvård och tandvård. De har varit aktiva sedan 1960 och har genom åren fått en unik och bred erfarenhet av småskaligt vårdföretagande.

Läs mer om Väsby Rehab på deras hemsida.

Euroaccident samarbetsparnter

Euroaccident – För ett friskare liv.

Euroaccident är ett försäkringsbolag med stort fokus på hälsa. Vi erbjuder en privat sjukvårdsförsäkring till företag och dess medarbetare. Försäkringen ger tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare som tar hand om våra kunder när de behöver det som mest. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla den bästa servicen och vården för att våra kunder ska bli nöjda med både oss och våra samarbetspartners.

Läs mer om Euroaccident på deras hemsida.

Barncancerfonden